Båtbussarna lanserar ny webbplats

2017-06-29 00:46

Båtbussarna har nu fått en egen webbplats på www.batbussarna.se. Tidigare har kunden inhämtat information och köpt biljett på systerbolaget Flygbussarnas webbplats.

Båtbussarna är en del av Merresor AB och systerbolag till Flygbussarna. Båtbussarna erbjuder förbindelser till fyra färjeläger med avresa från Cityterminalen i Stockholm. Med Båtbussarna kan kunden resa till Destination Gotlandsfärjorna i Nynäshamn, Tallink Silja-färjorna i Värtahamnen, Viking Line-färjorna på Stadsgården och till Eckerö Linjens färjor i Grisslehamn.

– Det är på tiden att Båtbussarna får en egen webbplats. Under en tid har vi arbetat med att renodla Båtbussarnas varumärke och detta är ett naturligt steg. Både våra kunder och antalet turer blir fler och vi tror att det blir enklare för kunden om vi skiljer på att köpa biljett till hamnen och till flygplatsen, förklarar Erika Westman, digital projektledare på Merresor.

På Båtbussarnas webbplats kan kunden få information om avgångar, restider och var man kan köpa biljett. För turer till och från Värtahamnen och Stadsgården köper man biljett enklast på Båtbussarnas webbplats. För turer till och från Nynäshamn och Eckerö Linjen köps biljetten enklast i samband med köp av biljett till färjan.

Visa alla nyheter