Användarvillkor Båtbussarna

Godkännande av villkor

Den här webbplatsen ägs och drivs av Merresor AB, dotterbolag till Transdev Sverige AB. Webbplatsens syfte är att ge dig information om Båtbussarna och våra tjänster samt möjliggöra köp av biljett. Genom att besöka vår webbplats godkänner du våra användarvillkor och vår integritetspolicy.


Användning av webbplatsen

Webbplatsen är till för dig personligen och får inte användas för kommersiella bruk. Du får till exempel inte ändra, kopiera, återge, publicera eller sälja någon information som du kan hämta från webbplatsen. Det är självklart tillåtet att skriva ut papperskopior och använda för eget bruk. 


Användarinnehåll och bidrag

I de fall du bidrar med information i form av bilder, texter eller annat material är du ansvarig för innehållet i materialet. Med undantag för personligt identifierbar information så är information som vi kan samla in från dig i enlighet med vår integritetspolicy, som t.ex. förslag, idéer, grafik eller annan information vår egendom, även om du väljer att avsluta avtalet (d.v.s. ej längre godkänner våra användarvillkor).


Ansvarsfriskrivning

Allt material på vår webbplats, till exempel information om våra tjänster visas i befintligt skick. Vi garanterar inte att funktioner är felfria eller att all information är korrekt. Du får gärna kontakta oss om du hittar fel på webbpalsen.


Länkar till andra webbplatser

På vår webbplats finns länkar till andra webbplatser. Vi kontrollerar inte dessa webbplatser och du besöker dem på egen risk. Vi ansvarar inte heller för innehållet på webbplatser som vi länkar till. 


Ändring av webbplatsen och användarvillkoren

Vi lovar inte att innehållet på den här webbplatsen alltid kommer att vara tillgängligt för dig. Vi har rätt att när som helst stänga ner webbplatsen utan att först meddela dig. Vi förbehåller oss också rätten att ändra regler och villkor. Genom dessa villkor samtycker du till att återkommande granska användarvillkoren för att kontrollera om de har ändrats.


Uppsägning av avtal

Det här avtalet gäller tills det att det sägs upp av dig eller av Merresor AB. Du säger upp avtalet genom att lämna webbplatsen och inte acceptera våra användarvillkor. Merresor AB kan säga upp avtalet när som helst om vi bedömer att du bryter mot något villkor i detta avtal.